Meny
Bestill via telefon eller e-post: 48 28 24 14 eller ida@fcsm.no
Vi hjelper deg gjerne med spørsmål og anbefalinger!
Karbonader med løk
35,-
37,-
Pris for helg
Skinkestek med rødkål
Allergener: 1: Gluten, hvete grov, hvete fin, 7: Melk
35,-
37,-
Roastbiff med potetsalat
35,-
37,-
Eggerøre og røkelaks
35,-
37,-
Reker med majones
35,-
37,-
Pris for helg
Lux snitter
37,-
39,-
Pris for helg
Glutenfri snitter
37,-
39,-
Pris for helg
Baguetter med div pålegg
75,-
Salater
75,-
Rundstykker div pålegg
33,-
Spekemat
235,-
Kylling gryte med ris og salat
Allergener: 7: Melk
205,-
Biff lapskaus med flatbrød
Allergener: 1: Gluten, hvete grov, hvete fin
150,-
Lammegryte / Viltgryte
Allergener: 7: Melk
295,-
Ertesuppe, kjøtt og flesk
Allergener: 7: Melk
265,-
Koldt, tapas og juletallerken
Allergener: 10: Sennep, 2: Skalldyr, 3: Egg, 4: Fisk, 7: Melk, 8: Nøtter, Valnøtter, Peanøtter, 9: Selleri
255,-
Koldtbordmeny
- Karbonader og løk
- Roastbiff og gormetskinke
- Grillet kyllingfilet
- Kabaret og dampet lasefilet
- Eggerøre og røkelaks
- Potetsalat og remulade
- 1 sort sild
Allergener: 10: Sennep, 2: Skalldyr, 3: Egg, 4: Fisk, 7: Melk, 8: Nøtter, Valnøtter, Peanøtter, 9: Selleri
275,-
285,-
med smør og brød
Tapas
- Wraps med spekeskinke
- Dampet laksefilet
- Marinerte krepsehaler
- Kyllingklubber
- røket lakserulader, eggehakk
- Spanske kjøttbollder i tomatsaus
- Oliven og chorizopølse
- Asparges og serranoskinke / bacon surret dadler
- Rødløk og tomatsalat med balsamico dressing
- Potetsalat
- Waldorfsalat
- Soltørkede tomater, sølvløk og hvitløksbåter
- Focaccia brød og smør
295,-
per pers
Julecatering
- Julesnitter
- Varm julemiddag
- Julekoldtbord med varm mat
- Julekoldtbord
- Juledessert
- Juldekoldtallerken
Minimum 10 pers på bestilling
Bestill via telefon eller e-post
Telefon
48 28 24 14E-post
ida@fcsm.noAddresse
Tegleverksveien 10, 1610 Fredrikstad
Bestill via telefon eller e-post
Telefon
48 28 24 14E-post
ida@fcsm.noAddresse
Tegleverksveien 10, 1610 Fredrikstad